Want zij maakt het verschil

Want zij maakt het verschil:

Het leuke project, bedacht door een klant van Saskraam Kringloop en samen uitgewerkt.

Met dit project hopen we veel jonge meiden te bereiken in de leeftijd tussen 12 en 16 jaar.  Dat is de leeftijd, waarop je jezelf sterk ontwikkeld, richting vrouw zijn. Maar ook de meest moeilijke leeftijd. Er gebeurd zoveel in deze fase.

Helaas zijn er nog te veel meisjes die niet genoeg ondersteund worden tijdens deze fase van groei. Onzekerheid, angst voor het onbekende en belemmering van je eigen groei zijn hierin de sleutelwoorden. Met dit project willen we deze meiden een steuntje in de rug geven. Immers, alle kleine beetjes helpen.

Op hun verjaardag of met een bijzondere gebeurtenis, kunnen deze meiden een  cadeautasje ophalen, gevuld met leuke nieuwe producten, passend bij de leeftijd. Ook zit er informatie bij in over O.a . menstruatie,  pesten, seksualiteit etc. Maar vooral is het een positief tasje. Met de boodschap dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, je kan alle kanten op. Als je er maar voor kiest, gaat er een weg naartoe.

Dit project is nog wel in de eerste fase,  we zijn druk bezig sponsoren te werven die kunnen bijdragen aan de vulling dmv informatie, producten of proefmonsters. Ook staat er in de winkel een potje, waar de fooien in gaan. De inhoud hiervan wordt ook gebruikt voor de vulling van de tasjes.

Vind u dit ook leuk om aan mee te werken, dan horen wij het graag. Alle bijdragen in welke vorm dan ook zijn welkom.

De bedoeling is om het project zo groot te maken, dat er veel meiden zijn, die een tasje kunnen ophalen. Ook zijn we bezig met een samenwerkingsverband met diverse minima groepen. 

Hiermee kunnen we een verschil maken, in de toekomst voor deze meiden en dus maakt zij het verschil!

Voor meer informatie bent u altijd welkom in de winkel, maat ook kunt u een mail sturen.